duminică, 12 octombrie 2008

Visul meu stupid de-aseara

Cred ca unul din lucrurile care iti pot marca o zi intreaga sunt visele care au loc in timpul noptii..intr-un somn adanc de care nu poti avea parte in timpul saptamanii.
Visul de aseara a fost putin cam ...deranjant. In sensul ca reflecta una din cele mai adanci dorinte ale mele si de care nu vreau sa imi aduc aminte prea des pentru a nu ma ...tachina ca sa spun asa ca nu pot face rost prea devreme de acel lucru.
De ce bat atata campii? Si-asa e destul de evident din una din postarile mele anterioare. Am visat ca trebuia sa ma duc la Bucuresti, din nu stiu exact ce motiv, si ma duceam fix dupa scoala ca aveam ceva bani la mine,mama stia, si aveam tren pe la 4 si ceva.. Ajung in gara, plecand imediat dupa scoala, si urc in primul tren care era acolo. Era portocaliu si avea niste scaune foarte ciudate..erau ca la autobuz, ferestrele erau foarte mari si curate, erau tip vagon si erau unele scaune tip pat in diverse forme de triunghi si alte lucruri (cum poate mintea mea sa creeze un vis cu scaune in forma de pat in forma de triunghi? hmm looked a bit like a pizza..err nevermind). Ce era mai ciudat: cand am urcat si au mai urcat cativa oameni aud o voce sictirita zicand 'Atentie se inchid usile' . Foarte ciudat. Insa am observat ca parca trenul o luase in directia gresita. Intreb un domn in costum : stiti cumva unde merge acest tren?
El : nu stiu exact...cred ca Garla.
Eu: Garla fiind ultima statie? (Mi-am adus aminte ca am vazut pe infofer ca inainte de trenu de Bucuresti era si un tren spre Garla)
El : Da.
Eu : bine multumesc atunci
Cobor la prima statie si ma gandesc daca e necesar sa imi cumpar bilet sa ma intorc sau puteam sa o iau pe jos. Vad mai multe indicatoare care aratau spre diverse localitati de care nu auzisem, (da, nici de Garla nu pot sa garantez ca exista dar fie) printre care intr-un final vad Bacau 648m. Am zis ca n-are rost si ca probabil am timp sa merg pe jos, si am pornit pe jos inapoi.
Prin nu stiu ce minune am ajuns acasa si m-am luat de vorba cu mama,iar pe la 5 si ceva am zis ca bai pierd trenul. Si m-am dus sa imi mai iau niste lucruri esentiale gen pijama, periuta de dinti etc.
Ajungand in gara, cumpar bilet,plec cu trenul, in sfarsit cel bun. Dupa aia imediat eram deja in Bucuresti, eram in statiile de metrou, m-am intalnit cu fratele meu, m-am dus la el. Dupa aceea din nu stiu ce minune, am ajuns inapoi in Bacau, iar duminica cum ar fi ziceam ca trebuie sa ma intorc la bacau dar defapt ma duceam spre bucuresti.
De aici chiar nu prea am mai inteles nimic din ce se intampla dar e putin cam traumatizant sa ajungi sa visezi chestia asta..
Abia astept sa te revad, chiar daca toti te urasc.

Niciun comentariu: