duminică, 12 octombrie 2008

Astazi...

Astazi traiesc mai multe sentimente decat in mod normal. Astazi trebuie sa iau anumite decizii. Simple, dar greu sa ma hotarasc asupra lor.
Astazi... au pornit in mine. Astazi simt mai intens. N-a trecut mult ce-i drept. N-a trecut mult cat sa imi incalc anumite principii. Dar poate totusi nu mi-am incalcat promisiunea inca. Trebuie doar sa imi dovedeasca anumite lucruri si sa fie altfel fata de restul. Daca intr-adevar va fi diferit, atunci nu voi putea sa mai zic ca mi-am incalcat promisiunea mea. Va fi chiar perfect. Voi fi fericita..si daca el va fi cum as vrea sa fie.. si el va fi fericit. Mai fericit decat inainte.
Ambiguu tare nu? Da, mi s-a intamplat des astazi. Astazi putini ma vor intelege. Putini vor intelege ce simt. As vrea sa nu fi fost atat de sigura pe mine in anumite privinte, pentru ca anumite sperante mi s-au format si anumite ganduri au inceput sa-mi rascoale imaginatia si gandirea in principiu.
Stiti senzatia aia de inceput, cand nu ai chef de nimic, vrei doar sa fii fericit, sa razi in prostie de parca ai fi beat. Sa nu faci altceva decat sa te gandesti cum esti in momentul ala, sa nu tii minte ce ai facut cu o zi in urma sau ce vei face ziua urmatoare...doar sa te plimbi prin camera visator? Sa te uiti pe balcon la cerul cenusiu si norii care prind diverse forme?
Azi...sunt schimbata.

Niciun comentariu: