miercuri, 17 decembrie 2008

They're almost here

Astazi m-am simtit din nou tanara.
Joaca de-a copii si Mos Craciun au adus o oarecare buna dispozitie, chiar daca durerea mea de cap excela de 3 ore, sentimentul de 'sa spun sau nu o poezie lu mosu' chiar era interesant.
Nu cred ca poate spune cineva ca a sarit in spatele lui Mos Craciun la propriu si i-a dat ordine gen 'du-ma acum pana la banca'.
Astazi m-am simtit din nou copil, chiar daca din cand in cand degetele mele mai sufereau, urechile mele se mai plictiseau, cantand aceleasi colinde de doar 3 zile,dar de-ajuns cat sa ma exaspereze.
Nici creierul meu nu vrea sa mai perceapa ceasul dimineata, el deja e in vacanta.
Sunt pierduta pe meleagurile sarbatorilor, intr-o zapada alba si fascinanta, de un spiridus care imi ia usor mana, delicat, si ma conduce spre un loc pasnic si linistit. Acolo nu mai conteaza ce zi e, nu mai conteaza perioada din zi, conteaza in totalitate bunastarea ta, bunatatea si vointa ta.
Better to give then to take they say. Indeedee-o.
Zambetul unui om care a primit un cadou de la tine si entuziasmul cu care deschide cadoul te face sa uiti de cele 2h pierdute cu impachetatul, sa uiti toate cele rele care le ai pe cap, macar stii ca un om isi schimba parerea despre tine,despre el, se pot repara unele legaturi, si la urma urmei n-a fost in zadar toata munca ta.
You've outdone yourself!
Heh... I really am smart.
Abia astept sa ii revad pe toti, sa se intoarca in orasul lor, orasul meu,de unde toate au inceput.

Un comentariu:

Christina spunea...

Vezi,ma?! :P I am glad to hear that u smile :*