marți, 16 decembrie 2008

Colinda trista...

Long time no write.
Trec printr-o perioada extrem de ciudata. Nu spun ca toata saptamana trecuta a fost un nou sens al expresiei 'a o duce prost'.
Din rau o duceam in mai rau.
Si din nu stiu exact ce motiv, totul a fost atat de previzibil, cu exceptia unor evenimente mai speciale.
Saptamana asta repetam colinde. Este sec. Si jalnic. Anul trecut tin minte ca simteam o bucurie, o stare de bine si de utilitate. Acum desi ma implic mai mult decat restul mi se pare ca ma implic degeaba, ca imi stric nervii inutil, ca ma tip la colegi care nu-si pot tine parerile pentru ei nici macar 5 minute pana se suna. Chiar daca raman in pauze, raman pentru voi, ca sa iasa ceva din toate astea, sa nu mai fim chiar ultimii tampiti in cancelarie.
Ma rog.
Nu stiu de ce ma refer la voi atat de direct, si-asa nu veti citi niciodata asta.
Imi revin atatea amintiri de anul trecut, de centrul de copii cu nevoi speciale, care nu pot fi fericiti, carora le lipseste o parte a corpului, sau mai rau, o parte a mintii. Simteam nevoia sa fiu mai buna, sa ajut cum pot pe oricine.
Era frumos anul trecut. Probabil si oamenii faceau sa fie asa. Nu mai sunt oamenii de a 12a de anu trecut. Da, poate n-aveam tangenta cu toti, dar simplul fapt ca vedeam niste oameni mai normali pe holurile preaiubitului nostru liceu, facea totul sa aiba o nota mai vesela.
Si-au luat toti alta viata, s-au mutat si au pierdut legatura pe parcurs, unii poate nici nu ma mai tin minte. Dar it was so nice.
Mi-e teama de anul 2009. 2009...heh..ce ciudat. pana cum 2008 era un numar porno si rotun. 2009 are o coada de albina in capat. Ah, o sa fie un an superb, prevad asta.

"Cand zurgalaii suiera-ntr-o dunga
Pe-o fila ultima de calendar..."

Uite un colind care reflecta cu adevarat parerea mea despre trecerea in anul nou. De-aia nu am niciodata chef de revelion,de-aia putin imi pasa unde il fac, cu cine il fac(mai nou), nu-mi mai pasa. Nu-mi vine sa sarbatoresc trecerea in noul an. Pentru ca odata cu trecerea timpului toti va schimbati. Nu am sa ma mai plang ca ma schimb eu, ci ca va schimbati voi. Si indirect ma afecteaza, si ma schimb si eu.
Si m-am saturat sa depind de voi. Nu va mai schimbati, la dracu! purtati aceleasi sosete(numai sa le spalati),aceleasi haine, nu va schimbati aspectul, nu-mi pasa ce faceti,doar stati naibii la fel.

Craciun fericit.

2 comentarii:

Christina spunea...

mai sufletel, toate o sa se schimbe, o sa fie ani, mult mai incolo, cand liceul o sa fie o veche amintire, cand, influentata de anumiti factori, nici nu o sa mai suporti colindele sau sarbatorile...
Dar gandeste-te ca o sa fie si ani in care o sa te simti ca in povesti...
Am regasit in ce ai zis o Cristina de clasa a 10a sau a 11a care acum a reusit sa treaca cu bine peste toate si sa fie cu zambetul pe buze.
Curaj,Miru,curaj sa iti gasesti fericirea!

Miruna spunea...

aw>:D< this was unexpected. multumesc christina>:D<
:*