miercuri, 24 decembrie 2008

Idei

Nu voi mai spune nimic despre Craciun, e foarte over-rated, m-am plictisit de oamenii tristi.
Voi spune ca astazi sunt plina de energie, pentru ca ascult ultimul album Atmosphere. Ciudat, da, nu sunt mare fan, unii ar zice ca e naspa albumul, dar hei daca nu exista opinii pro si contra n-ar fi interesant, right?
Cele mai geniale melodii care le-am ascultat de multa vreme, chiar m-au trezit, gen sa screw Christmas, screw Hrusca. Nu de alta, foarte frumoasa sarbatoarea si astea, dar a devenit si asta prea comerciala, lipsita de implicare sau sentimente.
N-am bani frate de cadou. Dar consider ca un zambet valoreaza cat mii de cadouri, o urare mai buna decat orice, sau sa primesti un cadou cand repeti ca vrei acel lucru de mult timp si cand chiar primesti, zici : Uite frate, cineva chiar m-o ascultat.
Si iar am revenit la ideea de Craciun. Uf. Nu ne simtim bine daca nu avem cel putin 2 sarbatori in fiecare luna la care trebuie sa aruncam o gramada de bani. Oh, bine a zis cine a zis ce a zis.
Si stiu ca sunt multi care gandesc ca mine si sunt anti-sistem, dar singurul bine care il pot face este sa ignore, pentru ca ar fi mai bine pentru ei. Desi nu vad cata putere ar avea 10% din toata populatia care gandeste asa sa schimbe restul de 90% de mentalitate stricata de era vremurilor noastre.
People don't give a fuck.


ati observat vreodata ca cei mai tari oameni de la tv, gen mircea badea, carcotasii, bla bla, sunt doar barbati? chiar nu pot sa concep o femeie cu ton ironic, femeia are rolul de a zambi prosteste in fata camerei.... trist.

2 comentarii:

Unknown spunea...

dintre toate mesajele primite de craciun...al tau m-a facut sa zambesc sincer...si asta a contat :)

craciun fericit! >:D<

Ozana spunea...

:) stai linistita. :D si la mine a avut farmec.. :P

>:D< sarbatori fericite!