joi, 9 iunie 2011

Despre BAC

Si iata-ma aici cu ...2 saptamani inainte de bac. Da, inca imi gasesc timp sa fac si un post inutil pe blog. M-am saturat de integrale, limite, matrici, determinanti, rezistente, puteri maxime, polinoame, unitati de masura, sisteme de coordonate, bildungsroman, arte poetice, EMINESCU, grupuri si subgrupuri si lista continua pana la infinit. Desigur, daca toate acestea ar fi de fapt 1/lista continua, acestea ar putea tinde spre 0. Hmmm, oare nu exista o solutie reala pentru asta? Cat chiar sa se poata aplica? Anywho. Cred ca pot crea un mic ghid de sfaturi pentru bac:

1. cand cineva va zice sa nu deveniti dependenti de cafea, nu-i ascultati. faceti asta, si profitati de cafeaua aia intr-un mod atat de pervers, si atat de satisfacator, considerati fiecare cafea ca ultima de pe pamant. face minuni pentru urmatoarele 20 de integrale.

2. daca ascultati muzica buna, ascultati radio guerrilla, daca nu aveti posibilitatea sa prindeti, atunci faceti-va un playlist bun pentru mate si fizica/info/chimie, ce faceti voi. personal, merg atat de bine. de romana nu pot zice acelasi lucru, ca sa intelegi toate aberatiile tine de atentie totala.

3. incercati pe cat posibil sa nu deveniti roboti. insa, o sa deveniti. dar evitati asta.

Daca stau sa ma gandesc, nu stiu ce sfaturi sa dau, si e poate putin cam mult sa incep eu sa dau sfaturi. Cred ca principalul sfat e sa nu clacati, sa nu va panicati, chestie care eu o fac frecvent.
Urasc bac-ul in momentul asta, ataaaaat de tare, si chiar daca stiu ca ma asteapta sesiuni de 3 ori mai urate decat bac-ul, atat urasc bac-ul, cand stiu ca e atat de ... vaaaaara afara (ironic, acuma ploua cu galeata, ca banuiesc ca la Saucesti deja porcii inoata cu gastele din curtile fiecaruia).
Ma simt ca un tanc. Nu am niciun simt al umorului, am o scarba pe chip de fiecare data cand cineva vorbeste cu mine, rad isteric de la orice gluma fie ea cat de proasta (Momma tomato walks with kid tomato, and the kid tomato was always running behind. Momma tomato then told the kid tomato: hey! catch-up!). A da, si ma enerveaza isteria asta cu camerele de supraveghere. Presimt ca vor fi oribil de inutile, pentru ca asa se intampla in general in Romania, se va gasi tot timpul o cale de ocolire, va fi tot timpul o solutie pentru orice, si la cum e Romania, presimt ca va fi o mare tiganeala si cu camerele in sine. Eventual profesorii supraveghetori or sa uite sa o porneasca.

Destula palavra(j/g)eala. Back to bac.

And don't forget: Ce razi, ba?! Ai uitat ca ai bac?

Niciun comentariu: