duminică, 22 martie 2009

Pe tocuri



Am sa ma abtin sa ma refer de la anumite chestii, doar pentru ca ar deveni dramatice si deprimante, asa ca voi spune ceea ce m-a pus pe ganduri de dimineata(ma rog, asa zisa semiadormita dimineata)
Am realizat ce urmaresc eu la niste pantofi. Pantofii trebuie sa fie placuti, sa nu iti omoare tot ce inseamna oase, ligamente, ce-o mai fi in picior si in glezne si in talpi. Sa aiba un toc cat sa se vada diferenta de la inaltimea normala la cea care ti-o ofera pantofii, si in special, dar cel mai mult, sa se auda. Cand pasesti sa se auda acel tropait care il recunosti intr-o seara pe strada, care sa iti dea incredere in tine. Tocurile s-au creat pentru femei, pentru ca ele sa aiba un statut mai "inalt" in societate, pentru ca niciodata ele n-au avut parte de acel respect care se ofera barbatilor, si care sa fim seriosi, nu il vom avea niciodata. So why not use this in our advantage? Oricum o femeie care poarta pantofi va fi vesnic mai frumoasa decat una in adidasi. (sau nu?)

Anyway. A, melodia e pentru mine, n-are legatura cu postu, nu e nevoie sa ascultati:) Noapte buna

3 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o seara placuta!

Christina spunea...

am ascultat si melodia,care e draguta si da,tocurile sau pantofiorii sunt definitely mai potriviti decat orice altceva pentru o femeie :P

adi spunea...

e aceeasi poveste si cu cravata la barbati
elemente distincte care sa impuna acel iz de eleganta
formalitati care sunt necesare, schimbari de la stilul nostru