miercuri, 26 august 2009

Deschide becu

" In three words, I can sum up everything I have learned about life: it goes on." (Robert Frost)

Beau o gura de pepsi, trag aer in piept, inspir, expir, si merg.
Da. Pentru ca am realizat din nou, (deoarece se pare ca uitasem) ce e mai important in viata. E important sa stii cum sa rezisti si sa stii cand sa pui stop la energia negativa si sa mergi mai departe. E important sa stii sa zambesti chiar daca inauntru, inima poate sangereaza. Pentru ca din nou, esti singur si doar tu poti trece peste tot.

"Nu trebuie sa fii magician ca sa te ridici de la sol, si nu trebuie sa fii actor ca sa joci un rol."
Chiar daca implica sa te minti, te minti intr-o anumita masura pana te convingi singur ce se merita tinut si ce nu. Ideea e asa: te ridici, scuturi praful, asezi ochelarii si mergi mai departe. Zambesti oamenilor care nu i-ai mai vazut de multa vreme, si cand te intreaba ce-ai mai facut, rememoreaza partile bune. Nu cred ca negativismul va reusi vreodata sa ma domine in totalitate. Chiar daca intai asta ar parea totul. Chiar daca uneori poate ma mint atat de mult, cred ca uneori minciuna e mai buna, pentru ca asa ranesti putine persoane din jur. Si candva vei avea timp sa reanalizezi toate minciunile.

I don't care. I am free.
Si nepasarea e o forma de a supravietui. Doar ca eu am incercat asta de prea multe ori, si nepasarea aduce in acelasi timp si un fel de lipsa de viata si de energie. Si cred ca la mine astea sunt singurele atu-uri care ma fac pe mine o persoana placuta. Dar voi invata sa pun un zid de forta, si sa nu-l deschid decat dupa multe insistente de batai. Dar atunci, inca va fi pus un zavor, doar pentru siguranta. Complicat nu?

In orice caz, totul se va rezolva. Cred ca asta e cea mai importanta lectie care o poate invata un om si ar trebui sa o stie oricand.

Niciun comentariu: