joi, 20 august 2009

Cheers darlin'!


E joi seara. Seara preferata a saptamanii. Nu intrebati de ce, nu stiu.
Defapt, multe din lucrurile care le fac nu stiu de ce le fac. Cred ca sunt o semimasochista caruia ii place sa se loveasca in continuu da la un moment dat doare si mai zic si stop.
Am un castron de popcorn in fata. Facut la ceaun. Cu unt.
Cheers darlin`.
Am sa astept, banuiesc. Pentru ca se pare ca nu apare oricum nimic mai bun. Da, asta spun, pentru ca la urma urmei asta e toata poanta. Asta e poanta intre toti. Apare din cand in cand cineva mai bun.
Dar, hei, esti cel mai bun acum. Sau undeva pe acolo. Ceva ma face sa nu trec peste.

Cheers darlin'.
Here's to you.

Melodia originala e adresata unei tipe, si nu pot spune chiar versurile intregi, pentru ca sunt inca straight.
Ma aflu acum pe limita dintre mal si largul marii. Nu stii ce-i sub tine si nu stii ce patesti daca treci limita. Dar e al naibii de bine. E atat de linistitor sa te scufunzi in continuu pentru ca uiti, pentru ca te bate gandul sa ramai acolo, dar evident apare teama, si iesi din nou la suprafata. Si te uiti la cer. Oh, si ce cer. E albastru in intregime, nu-i urma de nor. Sunt acolo unde toate lacrimile s-au varsat deja si nu mai ai ce sa storci si oricum nu ar conta pentru ca deja esti ud.

Cheers darlin'.
Darlin' cause you're so amazing though so dumb sometimes, but I guess that's what makes you special. And I can't believe how awesome you can react sometimes and how you make me feel.

Cheeeeeers darlin'. What am I? A whisper in your ear or a piece of your cake?
Si uite cum ultimul strop dispare si el. Si nu e bine, pentru ca reapare realitatea. Cu toti norii ei. Si uite iar ceaunul de popcorn. Si butonul de la pause de la film asteapta. Tare as vrea sa mai uit de mine intr-un mod sanatos, dar sa uit in asa fel incat sa nu reapara totul. Pentru ca e atat de sobru de cativa ani incoace.
Prea multi pentru ca, prea multi de ce. Si pentru ca sunt raspunsurile la alte de ce-ri de care nu-mi pasa sincer. De ce-urile cele mai importante nici nu sunt adresate nimanui sau scoase la iveala pentru ca vor ramane acolo indiferent daca sunt spuse cu voce tare sau nu. Pentru ele nu vor exista pentru ca-uri.

Cheers darlin'. Darlin' la modul cel mai serios.


Damien Rice - Cheers Darlin'
Asculta mai multe audio Diverse

Un comentariu:

Emilia spunea...

What am I, darlin?
The girl (ca sa adaptez) you can fear?
Or your biggest mistake?