luni, 9 februarie 2009

Culcat! Drepti!

Cred ca intr-un razboi, cel mai potrivit este sa trimiti barbati care sufera din dragoste. Nu care au suferit, ci care sufera in acel moment. Cred ca ura lor stransa pentru femeia care i-au umilit, care le-a oferit atatea nopti albe si de neuitat, cearceafuri virgine, martore la nopti pasionale, pentru femeile care le-au oferit totul si in acelasi timp le-au luat tot ce le-au oferit, tot ceea ce i-au facut niste barbati, au luat fara nicio mila sau compasiune.
Se spune ca barbatii arata mai bine in uniforma. Eu consider ca nu uniforma ii fac sa arate bine, ci nervii lor, teama cu care merg inainte, cu pustile in mana, cu frica de moarte in ei, insa merg inainte. Felul in care sunt cu adevarat barbati, in care vocea lor puternica se simte mai bine ca oricand, pentru teama care o baga din varful degetelor care se plimba atat de repede ca nici nu constientizezi cand ajunge in crestetul capului. Momente cand toata viata le trece in fata ochilor, de la amintirile de la 12 ani, sau 4 ani, depinde care e cea mai veche amintire care o pot avea in momentul acela, pana la privirea sotiei sau iubirii tale cum te inseala.
Tot timpul m-a impresionat felul in care majoritatea barbatilor, cand iubesc, isi dedica intreaga viata pentru acele femei, bunele maniere ii indeamna sa se comporte diferit, sa renunte la multe din placerile lor pentru femeia pe care o iubesc, pentru ca atunci cand e nervoasa e mai frumoasa ca niciodata.
Pentru ele, un barbat merge in razboi si infrunta toate amintirile crude, pentru ele barbatii impusca fara mila, pentru ca ei considera inamicii ca fiind primii oameni care vor face avansuri iubitei lor, pentru ca tin cumplit de mult la ele. Insa noi feministe cum suntem niciodata nu vom realiza asta in totalitate, chiar daca ei uneori prefera meciuri de fotbal, chiar daca uneori ei nu asculta tot ce spunem, pentru ca la urma urmei, suntem niste femei, care barfesc fara incetare, pentru ca ceea ce spunem noi de cele mai multe ori este plictisitor, dar suntem adorabile tocmai pentru asta, pentru ca toate avem un farmec aparte, care fac barbatii sa innebuneasca la propriu.
A fost doar un gand, am simtit nevoia sa exprim asta, si am exprimat-o cu mainile si degetele mele tremurand.

Un comentariu:

Christina spunea...

Mie imi plac barbatii in uniforma si nu toti sunt militari :P
Superb post, desi eu i-as trimite in razboi doar pe marlanii care sunt marlani :D